Zo hoor je nog eens wat!

Talent is ons grootste kapitaal. Het komt het best tot z'n recht als we optimaal met elkaar samenwerken zodat je zoveel mogelijk gebruikmaakt van de kwaliteiten van al je collega’s. Daarom is het goed dat je ze zo snel mogelijk leert kennen. Het start-up traject én de flexwerkplekken helpen je daarbij. We werken hybride. Deels thuis en deels op kantoor. Op kantoor heeft eigenlijk niemand een eigen bureau, maar je zult merken dat verschillende teams om praktische redenen toch hun vaste stek hebben. Laat dat je er niet van weerhouden om lekker door het pand te zwerven. Het wordt gewaardeerd en je hoort nog eens wat.

BOeM BOeM is de portal voor al ons interne nieuws. Daar vind je ook al je nieuwe collega's met foto's en hun contactgegevens. Natuurlijk willen ze graag weten wie jij bent en wat jouw drijfveren zijn om bij de BOM aan de slag te gaan. Dus, leuk als jij een kort stukje over jezelf wilt schrijven en dit met een foto op BOeM wilt plaatsen. Jouw buddy kan je hier vast bij helpen!

BOeMLive! Eens per vier weken, telkens op dinsdag om 12:00 uur, zenden we via Teams BOeMLive! uit: de kleinste talkshow van Nederland voor alle medewerkers van de BOM. In een halfuur tijd praten we je dan bij over actuele zaken aan de hand van interviews met medewerkers en ondernemers. Bereid je voor op je tv-debuut, want ook nieuwe medewerkers komen in het progamma aan bod.

Uiteraard ontvang je vooraf vragen die we aan je willen stellen.